Заправка картриджів

Заправка картриджів
Заправка картриджів в м. Львів

    Заправка картриджів надає можливість значно знизити вартість друку. Однак, процес заправки картриджів досить складний і вимагає спеціальної підготовки. В домашніх умовах цю процедуру виконати досить складно, тому що невміла заправка картриджів може обернутися для вас не тільки зіпсованим корпусом, але й поломкою обладнання, що спричинить дорогий ремонт принтера чи ксерокса. Крім того, для самостійної заправки принтерів знадобиться спеціальна речовина (порошок або рідина), купити яку в роздрібній мережі часто дуже важко. Для того, щоб заправка принтерів і ксероксів виправдала себе економічно і не стала вашим " головним болем", краще заправку картриджів виконати в спеціалізованій фірмі. Тільки в цьому випадку заправка картриджів буде зроблена професійно і якісно, що і стане гарантією безпроблемної роботи вашої оргтехніки.

    Роботи по заправці картриджа:
- Розбирання картриджа;
- Чистка картриджа від залишків відпрацьованого тонера;
- Наповнення картриджа тонером;
- Гарантія на виконані роботи.

    Заправляйте картриджі дешевше!!! Чим більше Ви друкуєте, тим дешевший для Вас друк! Замовляйте заправку картриджа і отримуйте знижку. Заправляйте в нас один картридж за 70 гривень, 2 картриджі по 65 гривень за одиницю, а три - по 60 гривень за одиницю. Отримайте вигоду і задоволення від друку!


Регенерація картриджів в м. Львів

    Пропонуємо послуги з регенерації тонерних картриджів. Регенерацію картриджа здійснює технік-спеціаліст. Він використовує тільки якісні, спеціальні матеріали. Якісна і професійна регенерація картриджів забезпечує високу якість друку і друк такої ж кількості копій як і при використанні нового картриджа. На всі виконані нами роботи надається гарантія. 
    Роботи по регенерації картриджа: 
- Чищення картриджа;
- Заміна комплектуючих (кероторона, фото барабана, ракеля); 
- Заправка картриджа;
- Гарантія на виконані роботи.

Ціна регенерації картріджа - 250грн


    Замовляйте заправку картриджів за тел.: (093) 66 59 222 чи за іншими нашими контактами (загляньте в розділ Контакти).

 


Встановлення СБПЧ ( СНПЧ ), Встановлення СБПЧ ( СНПЧ ) в м.ЛьвівЗаправка картриджів

    СНПЧ - це Система Безперервної Подачі Чорнила із зовнішніх ємностей в друкуючу головку струменевого принтера. Робота СНПЧ заснована на принципі безперервної подачі чорнила з ємностей-донорів (по трубках чорнильного шлейфу) у друкуючі головки принтера.По мірі використання чорнила користувач СНПЧ доливає його в ємності-донори. 
ЗАСТОСУВАННЯ СБПЧ ( СНПЧ )
    Системи безперервної подачі чорнил (СНПЧ) можуть використовуватися у всіх струменевих принтерах Epson, HP, Canon і Lexmark і дозволяють економити витрати на друк від 50 до 100 разів у порівнянні з використанням картриджів.
    Використання СНПЧ для роботи в офісі надає можливість економити при друці документів, рекламних брошур і матеріалів. А застосовуючи СНПЧ в домашніх умовах досягається значна економія грошей і часу на друк фотографій та будь-якої кольорової продукції.
СНПЧ для бізнесу - це нова можливість надання додаткових послуг: друк фотографій, миттєвий друк з цифрових носіїв, кольорове копіювання, кольоровий друк, друк рекламних матеріалів (брошури, плакати, оголошення та ін.) - все це стає надзвичайно рентабельно із застосуванням СНПЧ.
ПЕРЕВАГИ СБПЧ ( СНПЧ ):
    - Зниження вартості друку;
    - Простота монтажу-демонтажу СНПЧ на принтер (У будь-який момент можна демонтувати СНПЧ і встановити оригінальні картриджі);
    - Після демонтажу СНПЧ не залишається ніяких слідів її установки;
    - Ніякого механічного втручання - корпус і деталі принтера залишаються без пошкоджень;
    - Для встановлення СНПЧ на принтер не потрібно розбирання апарату;
    - Наявність чіпів з самообнуленням;
    - Зручність візуального контролю рівня чорнила в капсулах СНПЧ;
    - Зручність заправки ємностей СНПЧ чорнилом;

Ціна встановлення системи СБПЧ ( СНПЧ ) (без вартості самої системи) 250,00грн

 
Замовляйте заправку картриджів за тел.: (093) 66 59 222

edt-admin Адміністратори

Автор: edt-admin



Коментарів поки немає, додайте свій!

Ваш аватар
Ви увійшли як Гість   

Питання: Вовка боятися - в ліс не . . .(ходити, бігти, повзти)? (впишіть правильну відповідь)

Відповідь: