BitDefender Mobile Security

9416 2
BitDefender Mobile Security

BitDefender Mobile Security
Виробник: BitDefender

BitDefender Mobile Security - потужне антивірусне рішення для забезпечення безпеки мобільних пристроїв. BitDefender Mobile Security забезпечує антивірусний захист в реальному часі, яка запускається при запуску і безперервно контролює пристрій, запобігаючи виконанню заражених файлів.

BitDefender Mobile Security забезпечує постійний антивірусний захист мобільних пристроїв на платформах Symbian™ або Microsoft® Windows Mobile™. Спираючись на цінний досвід в боротьбі з комп'ютерними загрозами, ми створили BitDefender Mobile Security - легкий і зручний у використанні інструмент, який захистить ваш мобільний пристрій.

Особливості BitDefender Mobile Security :
Постійний антивірусний захист.
Сканування на вимогу користувача і видалення вірусів.
Низьке споживання ресурсів.
Швидке оновлення через GPRS або підключенні до PC.
Легкий в установці і використанні.

Основні модулі:
Постійний антивірусний захист
Антивірусний монітор BitDefender Mobile Security включається при запуску і безперервно контролює пристрій, запобігаючи виконанню заражених файлів.
Сканування на вимогу
Продукт може перевірити внутрішню пам'ять, карту пам'яті або увесь пристрій, видаляючи знайдені шкідливі програми. Механізми сканування BitDefender дозволяють шукати заражені файли і в найбільш поширених типах архівів.
Швидкі і гнучкі оновлення
Продукт оновлюється або через GPRS або через настільний комп'ютер, підключений до Інтернету. Оновлення вірусних баз забезпечуються Лабораторією BitDefender - лідером індустрії за швидкістю реакції на спалахи нових вірусів.
Створений для мобільності
Оптимізовані процеси сканування забезпечують постійний захист, використовують мінімальні ресурси, що дозволяє збільшити термін роботи акумулятора
Легкий в установці і у використанні
Продукт може бути встановлений безпосередньо на мобільний пристрій через мобільне інтернет-підключення або через підключення до настільного комп'ютера. Інтерфейс BitDefender Mobile Security - простий і дружній, і що не вимагає ніякого втручання користувачів для запуску продукту.
Цілодобова підтримка
Реалізована онлайн, за допомогою кваліфікованих представників служби підтримки і можливості доступу до бази даних з відповідями на Часто Виникаючі Запитання.

Afina Адміністратори

Автор: Afina



Коментарі користувачів (2)

Фото юзера viktor13
viktor13 21.10.2010
Хочу скачать антивірус
Фото юзера edt-admin
edt-admin 22.10.2010
Викачати антивірус цього виробника, можна по наступному посиланні Bitdefender2011.ru
Ваш аватар
Ви увійшли як Гість   

Питання: Після зими наступає . . .?

Відповідь: